Schoenplan.nl
nieuw begin voor oude schoenen en beenmode afval

PANTY DRAAGSTERS GEZOCHT GEDURENDE EEN JAAR

Bij de ontwikkeling van onze wasmachine die effectief reinigt met louter stoomkracht zoeken we huishoudens die wasgoed willen aandragen door ieder persoon wekelijks een set panty's te laten dragen die wij kosteloos beschikbaar stellen.

De panty's zijn ideaal materiaal qua stof dat bacteriën en vuil bevat waarmee we de reinigende werking van de machine, stoomstralen en trommel kunnen testen en verfijnen.


We zoeken per huishouden 1-4 personen bijvoorbeeld moeders of dochters en zussen waarbij ieder persoon de mogelijkheid heeft om dagelijks zonder kosten onze panty's te dragen.

We zoeken in totaal zo'n 250 dames en meisjes in heel het land die de panty's met name dragen tijdens werk dragen maar ook tijdens school en uitgaan/vrije tijd of sport.Vooralsnog brengen we wekelijks voor elke persoon binnen het huishouden een set van maximaal 6 panty's aan huis die we vragen gedurende hele dagen te dragen. Als alle panty's gedragen zijn laat u dit weten via een sms of mailtje en wordt de vuile set gewisseld voor een schone.

Ideaal voor dames die dagelijks tijdens werk of andere bezigheden een panty (moeten) dragen; geen omkijken meer naar je panty's.           
Alleen maar dragen en genieten.Mocht u en wellicht dames binnen uw gezin interesse hebben om ons wekelijks van panty-was te voorzien ? Meld u zich dan vrijblijvend aan via onderstaand aanmeldformulier.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info