Schoenplan.nl
nieuw begin voor oude schoenen en beenmode afval

Test nieuwe binnenzolen van gerecycled materiaal

We zoeken diverse mensen van jong tot oud die voor ons een set nieuwe binnenzolen kosteloos en zonder verplichting opwerking willen testen gedurende 3 maanden per set.

De binnenzolen zijn gemaakt van gerecycled leer en stof wat dit voetbed laat ademen en oncomfortabele schoenen comfortabel maken. De zooltjes zijn uitermate geschikt om met blote voeten te dragen, in flatjes, sneakers of pumps en zorgen voor een aangenaam huidklimaat in de schoenen. De vochtregulerende werking zorgt ervoor dat de zoolhuid droog en gezond blijft, hoe lang uw dag ook duurt. We maken ze pas voor nagenoeg elk paar schoenen, alle soorten sportschoenen, sandalen en zelfs slippers, klompen en pantoffels, en zien er ook in open schoenen uit als een geheel met de schoen in de juiste kleur.

Hoe gaat het in zijn werk ?

We zoeken mensen en gezinnen, waarvan de gezinsleden elk een oud paar schoenen hebben waarvan de binnenzool/voetbed gewisseld/vervangen mag worden voor deze nieuwe binnenzool. Het moet een paar schoenen zijn die bij voorkeur dagelijks gedragen worden tijdens school, vrije tijd, sport of werk. 

We komen langs om het betreffende paar schoenen op te halen om in onze werkplaats te worden voorzien van een bijpassende binnenzool die perfect past en er ook in open schoenen perfect uitziet. Dit duurt enkele dagen wanneer we de schoenen weer aan huis bezorgen waarna u de schoenen kunt passen en kunt gaan dragen gedurende 3 maanden. 

Als het u bevalt kunt u een nieuwe binnenzool laten plaatsen of een ander paar schoenen gaan dragen met deze binnenzool gedurende weer 3 maanden. 

Iedereen met maat 30 of groter kan deelnemen met vrijwel elk paar schoenen.

Ook kinderen met schoenmaten 30-42 gevraagd de zooltjes te testen in een divers oud paar schoenen

Deze zooltjes maken pumps en andere schoenen met hak comfortabeler en reguleren vocht en ademen beter in sneakers en gympen. Het zijn hele comfortabele duurzame zooltjes, handgemaakt, exact pasgemaakt voor het betreffende paar schoenen en van hoge kwaliteit. Ook voor kinderschoenen.

Dit kost u niks en verplicht u tot niks.


Zooltjes toegepast in sportschoenen

Deze zooltjes maken we ook pas in diverse sportschoenen, van voetbalschoenen en hardloopschoenen tot bowlingschoenen en dansschoenen. Een gezonde basis voor de huid om op te sporten.


Gemodificeerde pumps voor luchtvaartpersoneel en andere dames die hele dagen pumps dragen.

Deze zooltjes maken pumps, laarzen en andere schoenen met hak een comfortabeler beleving doordat het zooltje zich licht zet naar de voet en vocht reguleert. Een gezonde basis voor de huid gedurende de hele dag, ook als de schoenen met een panty gedragen worden. We hebben inmiddels voor een 10tal dames van onder andere KLM en Easyjet, een aantal dames op Schiphol en mensen die werken in restaurants en hotels de binnenzolen vervangen met dit voetbed tot volle tevredenheid.Gezond hardlopen

Deze zooltjes in de schoenen houden de huid fris en gezond tijdens het hardlopen. Ze kunnen met blote voeten gedragen worden waardoor u heel comfortabel en fris loopt.


Wilt u deelnemen ? Vul dan onderstaand formulier in 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info